בלינצ’ס הונגרי במלית גבינה לשבועות
מףהמרכיבים –
לבלילה –
4 ביצים
כוס חלב
כוס מים
2 כפות שמן
2 כוסות קמח רגיל
וניל
גרידה מלימון
קורט של מלח
מילוי- 2 חבילות גבינת טוב טעם
2 גביעי גבינה לבנה 9%
4-5 שקיות סוכר וניל
חצי כוס סוכר או לפי טעמכם האישי
צימוקים בהירים הקטנים לא צימוקים כהים כי הם קשים יותר
אופן ההכנה –
של הבלילה את כל המצרכים הנוזלים של הבצק לטרוף טוב עם מטרפה ואחר כך להוסיף את הקמח ולערבב עד שלא יהיו גושים אני מעבירה את כל הבלילה דרך מסננת זה הכי בטוח שלא יהיו גושים
מילוי הגבינה לתוך קערה לשים את כל הגבינות להוסיף סוכר לפי טעמכם וסוכר וניל אני אוהבת מתוק אז הכנסתי יותר סוכר ולפחות 4 סוכר וניל
לי יש מכשיר להכנת הבלינצס למי שאין תקח מחבת קטנה מטפלון . לחמם על הגז על אש נמוכה לשמן עם צמר גפן ספוג בשמן או ספריי . ולהעביר על המחבת לקחת מצקת עם הבלילה ולשפוך על המחבת לנענע קצת מצד לצד כדי שכל הבלילה תכסה את המחבת. לשים את המילוי בקצה לקפל את השוליים ולגלגל כמו לסיגר.
לפני ההגשה אני מטגנת על מחבת עם חמאה מכל צד ולפדר מלמעלה אבקת סוכר בתיאבון.
אפשר רוטב שוקולד
מייפל לזלף
6 תגובות על “בלינצ’ס הונגרי לשבועות”
נראה מעולה, אכין לשבועות💗
אפשר להקפיא לשבועיים ?
כן
צריך להפוך את העלה לצד שני ורק אחר כך למלא.
כן
תודה אנסה להכין