קטגוריות
עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

ברואניז פרווה יוצא מושלם

בראוניז פרווה מושלם!!!!
מאת – ליאל בן דוד
המרכיבים-
200 גרם שוקולד מריר
¾ כוס או 160מ”ל שמן קנולה
4 ביצים L
½1 כוס סוכר
1/2כפית מלח דק
½1 כוס קמח לבן
הוספתי חופני אגוזי מלך, פקאן טבעי בתערובת
וגם קישטתי מעל עם קוביות שוקולד מריר.
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מניחים נייר אפייה בתבנית, כשקצוות הנייר מציצים מהצדדים, ומשמנים את הנייר.
בקערה מתאימה למיקרוגל מחממים את השוקולד להמסה. מערבבים לרוטב חלק, מוסיפים את השמן ומערבבים לאיחוד. מעבירים את רוטב השוקולד לקערה גדולה. מוסיפים את הביצים וטורפים מיד במטרפה. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב לאיחוד.
מוסיפים את המלח והקמח. טורפים עד שהקמח נטמע ואין גושים, ואז עוד 10 שניות נוספות. מערבבים פנימה את האגוזים והפקאנים או כל תוספת שתבחרו , משטחים את התערובת בתבנית.
אופים כ-20 דקות, עד שהמאפה תפוח ורק מתחיל להיסדק בשוליים אבל עדיין רך למגע, וקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורי שוקולד לחים (נזהרים מאפיית יתר).
מקשטים באבקת סוכר ופורסים לריבועים אפשר להגיש עם גלידה, סירופ שוקולד וקצפת.
תהנו❤

תגובה אחת על “ברואניז פרווה יוצא מושלם”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *