קטגוריות
Uncategorized

בייגלה רומני של קיוסקים

 

בייגלה בייתי קל ומהיר להכנה🥨

בייגלה רומני של קיוסקים

מתכון לבייגלה מאת – רותם אילן גור 
המרכיבים-
קילו קמח רגיל מנופה
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים (בכוס ח”פ לשתיה קרה)- תמיד כדאי להתחיל בפחות ולהוסיף במידת הצורך.
2 כפיות מלח 
אופן ההכנה –
במיקסר וו לישה – ללוש היטב את המרכיבים ולקראת סוף הלישה להוסיף 2 כפיות מלח.
לכסות ולתת לבצק מנוחה של 30 דקות. מחלקים ל- 20 כדורים שווים ויוצרים רצועות .
יוצרים בייגלה בעזרת 2 רצועות מלפפים – תוכלו לראות כאן 
בינתיים מרתיחים מים בסיר,  מוסיפים 4 כפות דבש ו 2 כפות אבקת סודה לשתיה, מערבבים היטב ומנמיכים את הלהבה.
מכניסים את הבייגלה למים החמים כחצי דקה מכל צד.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מפזרים שומשום/זעתר/מלח…
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהבייגלה שזוף ויפה.
בתאבון😊

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *