עוגיות עבאדי- לימור אזולאי
▪︎ כוס מידה לאפייה
מרקם הכעכים בדיוק כמו באריזה הקנויה קשים ופריכים
המרכיבים-
כוס בירה לבנה
כוס שמן
כוס שומשום
כף מלח
חצי קילו קמח
אופן ההכנה –
בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים יחד ולערבל-
1 כוס בירה לבנה ( זו התוספת שמעשירה את הבצק )
1 כוס שמן
1 כוס שומשום ( השומשום אל תוך הבצק)
1 כף שטוחה מלח
להוסיף קמח . לערבב היטב, מתקבל בצק עדין ורך.
ליצור כעכים עגולים או מקלות
▪︎ לאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות במצב טורבו עד הזהבה .
לאכסן בקופסא אטומה