קטגוריות
Uncategorized

עוגיות עבדי מלוחות עם שומשום

 

עוגיות עבאדי- לימור אזולאי
▪︎ כוס מידה לאפייה
מרקם הכעכים בדיוק כמו באריזה הקנויה קשים ופריכים
המרכיבים-

כוס בירה לבנה

כוס שמן

כוס שומשום

כף מלח

חצי קילו קמח

אופן ההכנה –

בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים יחד ולערבל-
1 כוס בירה לבנה ( זו התוספת שמעשירה את הבצק )
1 כוס שמן
1 כוס שומשום ( השומשום אל תוך הבצק)
1 כף שטוחה מלח
להוסיף  קמח . לערבב היטב, מתקבל בצק עדין ורך.
ליצור כעכים עגולים או מקלות
▪︎ לאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות במצב טורבו עד הזהבה .
לאכסן בקופסא אטומה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *