סהרונים עם רחת לוקום
קרדיט מתכון –
המטבח של פאני
המרכיבים –
300 ג קמח
200 גר חמאה רכה
1/4 כוס שמן
גביע שמנת חמוצה (200 ג)
1/2 כוס סוכר
1ס.וניל
אופן ההכנה –
מערבבים את כל החומרים עד שנוצר בצק שנוח לעבוד איתו במידה וחסר קמח מוסיפים קצת.
עוטפים בנילון ומכניסים למקרר ללילה.
מחממים תנור ל 170 מעלות
מרפדים תבנית בנייר אפיה
מחלקים ל 2 חלקים וכל חלק מרדדים לעיגול
חותחים ל 12 משולשים בקצה כל משולש בחלק הרחב מניחים רחת לוקום ומגלגלים לכוון הקצה ויוצרים סהרון
מניחים בתבנית ואופים 20 דקות או עד להזהבה קלה
מצננים וזורים א. סוכר מעל.
2 תגובות על “סהרונים פריכים עם רחת לוקום בדיוק כמו של סבתא”
LOOK GOOD AND EASY TO MAKE THANK YOU.
תודה