לאוהבי חצילים מטוגנים,
אשמח לשתף אתכם בטיפים שלי
מאת – דרורית אוברפרשט
1 לקלוף את החציל פס כן פס לא (כמו זברה)
2 לפרוס לעובי של 1 ס”מ
3 לפזר מלח על כל חציל בשני הכיוונים (לא הרבה מלח מפני שזה לא עובר שטיפה)
4 לנעוץ בתוך שיפוד עץ את כל החצילים, ולהניח על סיר גבוה להגרת הנוזלים לפחות 3 שעות
– הפטנט של השיפוד
הנוזלים ממש ממש יורדים
החור שנעשה במרכז החציל גורם לחציל להיות מטוגן מהר ולא סופג הרבה שמן
6 לייבש במגבת את עודפי הלחות
7 לטגן בשמן חם מאוד
בהצלחה.
רציתם עוד פחות ספיגה של שמן ? – טובלים בחלבון ביצה ומטגנים
24 תגובות על “פטנט וטיפים לאוהבי חצילים מטוגנים”
רעיון מעולה תודה
תודה
ניראה פטנט מעולה לחצילים!
תודה
תיקון הגהה: שני כיוונים (ולא שתי)
ותודה על הטיפ! נשמע שווה לנסות
תודה
לטגן חציל עם השיפוד?
לא
הכנת כרובית מטובלת ,יצאה שחומה כרספית טעימה מאוד.
מעולה
רעיון מעולה.
תודה רבה. תבורכי
אהבתי מאוד מאוד
נשמע מעניין. בהחלט אנסה. תודה!
תודה עמוקה…רעיון נפלא
שני
החציל לא יוצא מלוח?
ממליחים מעט
נשמע טוב מאוד. ננסה בפעם הבאה, מאוד אוהבים אצלנו חצילים, מוכנים בכל מיני דרכים. תודה רבה.
רעיון מצויין!!
רעיון גאוני, הולכת לנסות
מאוד אהבתי איך שזה נראה.השאלה שלי האם אפשר לעשות.את החיילים על המנגל?
עם שמן כן
החצילים
חצילים