עוגת זברה כזאת יפה וכך תכינו אותה
בקלות…
מאת – דינה ברוך
כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה.
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח +אבקת אפייה
2 כפות קקאואו שוקולית
אופן ההכנה –
6 חלבונים להקציף עם כוס סוכר לקצף יציב וחלק.
בקערה נפרדת מערבבים 6 חלמונים 1 סוכר וניל +כוס שמן +כוס מיץ תפוזים לערבב היטב .
להוסיף 2-כוסות קמח מנופה +אפיה לערבב במטרפה היטב שלא יהיה גושים.
לקפל את הקצף לתערובת בשלוש פעמים כשהתערובת אחידה .
לחלק לחצי בשתי קעריות
באחת הקערית להוסיף שתי כפות קקאו או שוקולית .
לשמן תבנית אפייה מס 24
להתחיל למזוג מהתערובת הבהירה במרכז התבנית למזוג מעל מהתערובת הכהה במרכז וכן הלאה עד שנגמרות התערובות של העוגה.
אופים בתנור בחום של 170
45 דקות או עד שרואים התייצבות של העוגה אפשר לבדוק עם קיסם.
תגובה אחת על “קסם – עוגת זברה קלה וטעימה”
האם ניתן להכין בתבניות אינגליש?כמה תבניות?