קטגוריות
עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

עוגת נס קפה שלא תפסיקו ליישר

 

צילום – זהירה שליו
עוגת נס קפה שלא תפסיקו ליישר
כמה טעימה וקלה
מתכון מאת – זהירה שליו
המרכיבים-
4 ביצים
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
חצי כוס קמח
4 כפות קקאו
4 כפות שמן
לקרם:
2 שמנת מתוקה/אפשר צמחית
2 סוכר וניל
1/2 כוס חלב/חלב צמחי או מים
1 אינסטנט פודינג וניל
לזילוף:
סירופ שוקולד סירופ מייפל מה שאוהבים אגוזים קצוצים
ההכנה –
מפרידים את הביצים מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל
מוסיפים את החלמונים ושאר החומרים בתנועות עטיפה עד לקבלת תערובת אחידה מעבירים לתבנית קוטר 26 לתנור שחומם מראש 180 מעלות
בינתיים להכין בספל מים רותחים כף גדושה נס קפה ושלוש כפות סוכר שיתקרר.
מיד שהעוגה יוצאת לשפוך בעזרת כף לצנן מעט
להקציף את מרכיבי הקרם –
למרוח את הקרם שהכנו לקרר שעה ואז לקשט עם סירופ שוקולד/מייפל ואגוזים קצוצים

עוגת נס קפה שלא תפסיקו ליישר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *