קטגוריות
בשר חגים קציצות

סיר קציצות מעלף עם שעועית לבנה ותפוחי אדמה

ייתכן שזו תמונה של ‏‏אוכל‏ ו‏בתוך מבנה‏‏
צילום – Daniel Levy
קציצות עם שעועית לבנה ותפוחי אדמה (טבחה )
מאת – Daniel Levy
המרכיבים –
לקציצות :
חצי קילו בשר טחון צלעות
צרור פטרוזיליה
בצל 1 מגורד
שן שום כתושה
שמן
פלפל שחור
מלח
כמון
ראס אל חנות
לרוטב :
1 בצל
4 פרוסות שיני שום
כוס שעועית לבנה – אם יש שעועית מבושלת זה יקצר זמן בישול.
2 תפוחי אדמה
פפריקה מתוקה בשמן
כמון
פלפל שחור
מלח
חצי כפית מרק עוף
כף רסק מרוכז
מים לכיסוי
אופן ההכנה :
שעועית מושרית 24 שעות אפשר קפואה.
לערבב טוב את הבשר ושאר מרכיבי הקציצה ,
ולתת לזה לנוח 40 דק במקרר .
לאחר מכן לכדרר לקציצות ולשים בצד.
לטגן קלות את הבצל והשום , להוסיף את התבלינים
תפוא והשעועית. לתת בישול חצי שעה.
להוסיף את הקציצות ולתת לזה בישול על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שמבושל .
מושלם ביחד עם קוסקוס או אורז לבן.
בתאבון ❤️
ייתכן שזו תמונה של ‏‏אוכל‏ ו‏בתוך מבנה‏‏
צילום – Daniel Levy

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *