![ייתכן שזו תמונה של אוכל ובתוך מבנה](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/290313664_532649185212705_6100883924984687278_n.jpg?stp=cp1_dst-jpg_p526x296&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=byQmKF5yvv8AX9ye7Z8&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT-yCcPsscXgvHSimDi0OzMPLJfntxp1sJPcgNA9eMYShQ&oe=62DA691A)
קציצות עם שעועית לבנה ותפוחי אדמה (טבחה )
מאת – Daniel Levy
המרכיבים –
לקציצות :
חצי קילו בשר טחון צלעות
צרור פטרוזיליה
בצל 1 מגורד
שן שום כתושה
שמן
פלפל שחור
מלח
כמון
ראס אל חנות
לרוטב :
1 בצל
4 פרוסות שיני שום
כוס שעועית לבנה – אם יש שעועית מבושלת זה יקצר זמן בישול.
2 תפוחי אדמה
פפריקה מתוקה בשמן
כמון
פלפל שחור
מלח
חצי כפית מרק עוף
כף רסק מרוכז
מים לכיסוי
אופן ההכנה :
שעועית מושרית 24 שעות אפשר קפואה.
לערבב טוב את הבשר ושאר מרכיבי הקציצה ,
ולתת לזה לנוח 40 דק במקרר .
לאחר מכן לכדרר לקציצות ולשים בצד.
לטגן קלות את הבצל והשום , להוסיף את התבלינים
תפוא והשעועית. לתת בישול חצי שעה.
להוסיף את הקציצות ולתת לזה בישול על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שמבושל .
מושלם ביחד עם קוסקוס או אורז לבן.
בתאבון ![❤️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png)
![❤️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png)
![ייתכן שזו תמונה של אוכל ובתוך מבנה](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/290313664_532649185212705_6100883924984687278_n.jpg?stp=cp1_dst-jpg_p526x296&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=byQmKF5yvv8AX9ye7Z8&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT-yCcPsscXgvHSimDi0OzMPLJfntxp1sJPcgNA9eMYShQ&oe=62DA691A)