קטגוריות
Uncategorized

עוגיות ריפעת ממרוקו

 

צילום – אורה ארגוב

רייפעת עוגיות מרוקאיות

המרכיבים –

קג קמח

אבקת אפיה

2 ביצים

כוס סוכר

200 גרם חמאה/מרגרינה

כוס שמן

חצי כוס שומשום

2 כפות גדושות תבלין זרעים אניס,שומר

חצי כפית מלח

כוס מים או מיץ

אופן ההכנה –

את כל המרכיבים לערבב במיקסר עם וו לישה לתערובת חלקה.

לתת לבצק מנוחה כחצי שעה במקרר.

לחלק את הבצק ל 3 חלקים.

לרדד על גבי נייר אפייה עם 2 דפים .

לרדד הכי  דק  שאפשר.

בעזרת חותכן זיגזג לחתוך. להעביר גלגלת המיוחדת לעוגיות שעושה חורים או עם מזלג על כל הבצק .

לאפות בתנור 165 מעלות עד להזהבה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *