רייפעת עוגיות מרוקאיות
המרכיבים –
קג קמח
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס סוכר
200 גרם חמאה/מרגרינה
כוס שמן
חצי כוס שומשום
2 כפות גדושות תבלין זרעים אניס,שומר
חצי כפית מלח
כוס מים או מיץ
אופן ההכנה –
את כל המרכיבים לערבב במיקסר עם וו לישה לתערובת חלקה.
לתת לבצק מנוחה כחצי שעה במקרר.
לחלק את הבצק ל 3 חלקים.
לרדד על גבי נייר אפייה עם 2 דפים .
לרדד הכי דק שאפשר.
בעזרת חותכן זיגזג לחתוך. להעביר גלגלת המיוחדת לעוגיות שעושה חורים או עם מזלג על כל הבצק .
לאפות בתנור 165 מעלות עד להזהבה .