קטגוריות
דגים חגים צמחוני קציצות

קציצות טונה ברוטב חריף

צילום – אתי מלול

קציצות טונה מקופסאות שימורים

מאת – אתי מלול

קציצות טונה ברוטב חריף
המרכיבים-
4 קופסאות טונה (לסנן)להשאיר קצת שמן
1 בצל גדול  לגרד בפומפיה
1/4 חבילה פטרוזליה
1/4חבילה כוסברה
5/6 שיני שום כתושות
כוס פירורי לחם
3 ביצים
פפריקה מתוקה
כפית כמון
כפית מלח
פלפל שחור
רבע כפית כורכום
אופן ההכנה –
לערבב הכל יחד להכניס למקרר לרבע שעה להוציא ליצור קציצות
וללטגן. אפשר לאכול ככה או להכניס לרוטב חריף של הדגים של שישי.
רוטב לדגים –
2 עגבניות גדולות קצוצות דק
גמבה אדומה אחת
פלפלים בצבעים אפשר
פלפל חריף לפי הטעם
חצי צרור כוסברה
10 שיני שום
כף פפריקה אדומה בשמן
כפית  כמון
חצי כפית כורכום
פפריקה חריפה לפי הטעם
לחמם שמן בסיר
להוסיף את העגבניות הקצוצות
ואת השום
אחרי כמה דקות להוסיף את הגמבה, פלפל חריף,
לערבב את כל התבלינים עם 3 כפות שמן זית בקערה נפרדת ולהוסיף לסיר לערבב טוב ולהוסיף כוסברה.
להוסיף חצי כוס מים. לבשל קצת ולהוסיף את הקציצות רבע שעה לבשל .
מפזרים קצת כוסברה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *