קטגוריות
Uncategorized

מוקפץ נודלס אסייאתי של מסעדה

צילום – שני ביטון דמול
כבר הייתי עם הטלפון ביד להזמין ארוחה סינית,
ואז הגעתי למסקנה שאין כמו של הבית,
נודלס עם ירקות מוקפצים,
יצא  מעולה
המתכון מאת – שני ביטון דמול
מוקפץ נודלס עם ירקות –
המרכיבים-
חבילה נודלס מבושל לפי ההוראות
3 בצלים
2 גמבות אדום וצהוב
חצי צרור בצל ירוק
חצי חבילת סלרי הגבעול
חבילת פטריות טריות
4 גזרים
(ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים
כרוב, קישואים, פלפל חריף…)
לחתוך את כל הירקות לרצועות דקות.
פסטה/ נודלס:
להרתיח בסיר מים, כשרותח להוסיף שמן ומלח ואז לשים בפנים את הפסטה/ נודלס להביא לרתיחה בערך 10 דקות ואז להעביר למסננת ולשתוף במים קרים כדי לעצור את הבישול ולהסיר ושכל העמילן ירד וזה לא יהפוך לדייסת פסטה .
אופן ההכנה-
לשים בווק שמן
לטגן בצל מעט ואז להוסיף לפי סדר
גזר, פלפלים, בצל ירוק סלרי,
לטגן בערך 10 דקות תוך כדי עירבוב
להוסיף את הפטריות והנודלס/פסטה.
ואז לשים רטבים-
כף דבש
כוס צ’ילי
שליש כוס סויה מתוקה סמיכה
שליש כוס טריאקי.
כמובן שניתן לשדרג טעמים לפי צורך בעוד רטבים.
בתיאבון, בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *