קטגוריות
Uncategorized דגים צמחוני ראש השנה

דג סול מטוגן הכי פשוט וטעים

דג סול מטוגן ,זה הכי פשוט קל וטעים !

מתכון- נעומי שושן

במיוחד לימי תשעה באב !

המרכיבים –

אריזה דג סול

2 ביצים

מלח ,פלפל שחור

אפשר פטרוזיליה קצוצה

קערה שניה קמח

אופן ההכנה –

מפשירים את הדגים , משרים אותם בלימון שוטפים היטב ומניחים להם להתייבש במגבת נקייה . בנתיים מניחים 2 קערות אחת לקמח ואחת לביצים : 2 ביצים טרופות להוסיף להם מלח פלפל שחור פטרוזיליה אפשר מרק עוף גם . נערבב היטב . נניח את הדגים תחילה בבלילת הביצים ואחרכך בקמח לטגן מ2 הצדדים . בהצלחה !

אפשר גם הפוך קודם בקמח ואחר כך בביצים.

נגיש עם פלח לימון

נעומי שושן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *