קטגוריות
חגים חלבי עוגות עוגות פרווה

עוגת תפוחים איטלקית חלומית

אין תיאור זמין לתמונה.
צילום – judy palti
עוגת תפוחים איטלקית
מאת – judy palti
המרכיבים:
4 תפוחי עץ ירוקים- סמיט
100 גר’ חמאה מומסת, או חצי כוס שמן
2 ביצים שלמות
כוס ורבע סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כוס קמח
1 כפית א. אפיה
חצי כוס חלב או חצי כוס מיץ תפוזים
מיץ וגרידה מלימון אחד
1 כפית קינמון
יש להשתמש בכוס אוניברסאלית (240 מ”ל נוזלים) כמידה .
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 170 מעלות טורבו.
לשמן ולקמח תבנית בינונית.
לקלף את התפוחים, לחתוך לרבעים ולפרוס לפרוסות דקות.
להוסיף לתפוחים את הקינמון, מיץ וגרידת הלימון לוערבב.
להכנת העוגה , לערבב את שאר המרכיבים בקערה .
התערובת צריכה להיות סמיכה ונוזלית.
להעביר מחצית מהתערובת לתבנית.
מעל מחצית התערובת לפזר את התפוחים.
לשפוך את יתרת התערובת בתנועות סיבוביות מעל התפוחים .
לאפות כ- 30-40 דקות עד הזהבה קלה.
כשהעוגה מתקררת , ניתן לפזר עליה אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *