תבשיל בטטה קסבייה
מאת – ירדנה ג’אנח
המרכיבים –
10 יח’ ארטישוק ירושלמי
קילו כרעיים ושוקיים של עוף
רבע כוס שמן
חצי ראש שום כתוש
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
חופן פטרוזיליה או כוסברה.
אופן ההכנה –
לקלוף את הארטישוק הירושלמי ולהרתיח במים עם מלח ולימון לכ15 דקות.
בתוך סיר רחב לשים את העוף ולטגן עם השמן והתבלינים .
לאחר מכן להוסיף את השום ואת הארטישוק הירושלמי.
לכסות במים לבשל עד לרתיחה ולהוריד את הלהבה למשך שעה וחצי .
![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.fsdv1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/91397901_2623557604543247_9009926644873297920_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=ihGrVR5B9PMAX-_vIIS&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&oh=00_AT9jPrjnF8A9KfQuIEFrqbNiBRVnrKFa45SLOsOuPbeLiQ&oe=633892B1)
בהמשך הבישול להוסיף לרוטב את הפטרוזיליה והכוסברה בתאבון