עוגת השוקולד הכי אוורירית
מאת – גילה גילנ
המרכיבים –
גודל רינג 24. אפיה ב 170 מעלות.
4 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
1שקית סוכר וניל
3/4 כוס קקאו משובח
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
כוס וחצי סוכר
כוס מים חמים
לקרם-
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה /פרווה
להמיס במיקרו
אופן ההכנה –
לערבבב היטב את המרכיבים במטרפה עד לאיחוד כל החומרים .
להוסיף מים בסוף.
התערובת אמורה להיות נוזלית לא לדאוג. לכן היא יוצאת אוורירית.. קוטר רינג 24. אופה ב 170 מעלות. בערך 3/4 שעה. לבדוק עם קיסם לפני שמוצאים מהתנור.
14 תגובות על “עוגת שוקולד אוורירית טעימה והכי קלה שיש”
מה עם הציפוי??
גנאש
האם אפשר בתבנית אינגלשקייק?
כםן 2
האם אפשר להכין את העוגה בתבנית אינגלשקייק?
2 תבניות
המתכונים שלך מעולים שפו!!!
מה מורחים על העוגה
גנאש
100 גרם שוקולד עם חצי כוס שמנת
תודה על מתכון קל לעוגת שוקולד אורירית
מתכונים-טובים,קלים,מעניינים וטעימים
תודה
תודה,שנה טובה,
מתכונים נהדרים,
הכי שמחים