מתכון לכפיתות
מתכון לכפיתות – קציצות עוף וירק מטוגנות
מאת – עדן סבג
המרכיבים-
חבילה מכל ירק
פטרוזיליה,
כוסברה,
שמיר
2 ענפים כרפס
חצי ראש שום כתוש
בצל
חצי קילו חזה עוף
תפוח אדמה 2
2 ביצים
לחם רטוב וסחוט
רסע כוס סולת
אופן ההכנה –
לקצוץ הירק דק דק.
להוסיף בצל קצוץ לקוביות קטנות.
בסיר לשלוק תפו״א
כשזה מוכן לרסק להוסיף לירק. לחתוך חזה עוף לקוביות ולהוסיף לירק. לחם רטוב לקצוץ ולהוסיף.
להוסיף תיבול: כף מלח, פלפל שחור, מרק עוף, קצת קינמון ופפריקה.
להוסיף ביצים וסולת .
העיסה מוכנה ברגע שאפשר לעשות עיגולים בלי שיתפרקו..
לטגן בשמן עמוק וחם.
להוציא
ובתיאבון
4 תגובות על “מתכון לכפיתות – קציצות עוף וירק מטוגנות”
האם אפשר לאפות את הקציצות? סיר טיגון ללא שמן?
לא כל כך מתאים
תודה על המתכונים שאת שולחת לצאת,המתכונים לא קשים להכנה מאחלת לך ולמשפחתך סוף שבוע טוב
וחג שמח.
געגועים לכפתות של אמא עליה השלום
אוכל תוניסאי הכי טעים שיש