סהרונים פריכים עם אגוזים ושקדים
מאת- בלה שליו
המרכיבים –
לבצק פריך:
חצי קילו קמח
2 ביצים
2 סוכר וניל
1 אפיה
200 גרם חמאה
רבע כוס שמן
חצי כוס סוכר
3 כפות מיץ תפוזים
כוס וחצי אגוזים קצוצים
אופן הכנה –
ללוש את כל החומרים יחד.
לקחת עיגולים קטנים ולגלגל עם היד, ולהפוך לצורת סהרון.
לסדר על נייר אפיה במגש ומעל הסהרונים לפזר שקדים קצוצים. להכניס לתנור כחצי שעה על 180 מעלות.
אפשר לפזר אבקת סוכר כשיוצא , טעים ברמות
תגובה אחת על “סהרונים פריכים עם אגוזים ושקדים”
תודה רבה רבה. מתכונים טובים וטעימים מטוד