קטגוריות
הבלוג של יובל צמחוני

לחמניות תלישה רכות וטעימות

לחמניות תלישה 
מאת – נעמי שושן
המרכיבים –
2 כוסות מים פושרים (משתמשים בכוס לשתייה חמה)
30 גרם שמרים טריים
ביצה
6 כפות סוכר
חצי כוס שמן
קילו קמח
כף מלח
אופן ההכנה – 
במיקסר עם וו לישה שמים :
את המים שמרים ,הביצה הסוכר והקמח ולשים כ3 דק .
לאחר מכן מוסיפים את המלח ולאחריו את השמן וממשיכים לישה של עד כ 10 דק.
משמנים את הבצק, ומתפיחים כשעתיים או לילה במקרר.
לאחר מכן יוצרים כדורים , מברישים בביצה טרופה,
ומתפיחים אותם עד להכפלת הנפח .
אופים על 180 מעלות עד השחמה .

בהצלחה !!

צילום – נעמי שושן

תגובה אחת על “לחמניות תלישה רכות וטעימות”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *