נודלס עם ירקות
מאת – Galit Ben Aharon
המרכיבים –
חבילת פטריות שמפיניון
2 שיני שום
כף ג’ינג’ר קצוץ
חבילת פאק צ’וי
גזר
פלפל אדום
חבילת אטריות נודלס ביצים
לרוטב :
סויה
סויה כהה
שמן צ’ילי
מירין
סוכר
קורנפלור
אופן ההכנה –
לטגן את הפטריות בווק ולאחר מכן
להוסיף את השום והג’ינג’ר הקצוץ.
לאחר 2 דק להוסיף את הפאק צ’וי, רצועות הגזר והפלפלים.
במקביל לבשל במים את הנודלס לפי הוראות היצרן ולסנן .
להוסיף לווק את הנודלס והרוטב לבשל עוד כ2-3 דק ולזלולל!