קטגוריות
Uncategorized הבלוג של יובל חגים חלבי לביבות צמחוני

לביבות תפוח עץ

 

 

לביבות תפוחי עץ מטוגנות

מאת – ג’ודי פלטי

כמנה אחרונה – מהמטבח הגרמני

 

המרכיבים –

1 כוס קמח

1כפית שטוחה אבקת אפיה

1 ביצה

חצי עד שלושת רבעי כוס חלב או מיץ תפוזים

1 סוכר וניל

3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לטבעות בעובי כ- 1 ס”מ

אופן ההכנה –

לערבב את כל החומרים לבלילה נוזלית וסמיכה. (מלבד תפוחי העץ)

לחמם שמן במחבת.

לטבול כל טבעת של תפוח בבלילה ולטגן

עד השחמה קלה.

לפזר על התפוחים המטוגנים אבקת סוכר ולהגיש, בתאבון!

צילום – ג’ודי פלטי

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *