מתכון לקבב טעים ועסיסי
מאת – נורית רבו
המרכיבים –
500 גרם בשר בקר טחון דק טרי (צלעות מס2)
רבע חבילת פטרוזיליה
2 בצלים
כפית מלח קורט פלפל שחור כפית בהרט
אופן ההכנה –
לקצוץ דק את הבצלים ולטגנם בשמן.
בקערה לשים את הבשר בקר הטחון,
לקצוץ את הפטרוזיליה דק ולהוסיף את הבצלים המטוגנים.
לתבל וללוש היטב לעיסה.
לחמם מחבת רגילה או מחבת פסים ….
לצור קבב בצורת אליפסה ,לשטח מעט ולטגן עם 2 כפות שמן
משניי הצדדים.
בתאבון!!