קטגוריות
Uncategorized טבעוני צמחוני

כרובית בטמפורה מזוגגת רוטב חמוץ מתוק

גילה עדי

 

הכנתי כרובית בטמפורה מזוגגת

מאת – גילה עדי

המרכיבים-

לטמפורה
כוס קורנפלור
1/2 כוס קמח
3/4 כוס בירה לבנה/סודה
מלח

כפית אבקת אפיה
כפית פפריקה מתוקה בשמן

לרוטב –

3 כפות סויה

מיץ מלימון

שום כתוש

כף דבש/סילן

מעט פפריקה מתוקה וחריפה.

אופן ההכנה –

את הכרובית שמתי במים עם קצת חומץ ולאחר מכן בישלתי ממש 5 דקות.

הטמפורה-
לערבב היטב כל המרכיבים. לערבב את פרחי הכרובית בתוך הטמפורה.
לטגן את הכרובית בשמן עמוק
להכנת הרוטב- לערבב טוב טוב
דבש לימון שום סויה פפריקה מתוקה וחריפה

להניח את הכרובית המטוגנת במחבת לשפוך מעל את הרוטב לערבב בעדינות.
שומשום לקלות במחבת עד קבלת טעם אגוזי. לפזר מעל הכרובית. (מי שלא אוהב שומשום אפשר לוותר)

תגובה אחת על “כרובית בטמפורה מזוגגת רוטב חמוץ מתוק”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *