קטגוריות
Uncategorized בשר

בורקס – ממולא בשר פטריות והמון בצל מטוגן!

 

בורקס – ממולא בשר פטריות והמון בצל מטוגן!
מאת – ענת סבג

המרכיבים –
בצק עלים
חצי ק”ג בשר טחון טרי
פטריות שמפניון
4 בצלים גדולים

אופן ההכנה-
מטגנת את הבצלים עד להזהבה מלאה!!
מוסיפה את הפטריות וממשיכה לטגן.
לאחר מכן מוסיפה את הבשר לטיגון , ולטגן טוב טוב .
לתבל במעט מלח, מעט כמון, ואגוז מוסקט.
לאחר שמתקרר טוחנת הכל יחד, במטחנת בשר!
הסיבה: הנוזלים.
הנוזלים נותנים לחות עם הפטריות וכשממלאים
כל ביס זה ביס של אושר!
ממלאים את בצק העלים במלית וסוגרים לבורקס.
להבריש בביצה ,אני מפזרת שומשום, מעט מלח גס, וקצח!
אפייה ב180 מעלות חצי שעה עד שזהוב יפה .
בהצלחה!!!

צילום – ענת סבג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *