רייבה עם שברי שקדים קלויים
מאת – אסתי גזאלה
המרכיבים –
500 גרם קמח
200 גרם מרגרינה\חמאה
כוס ורבע שמן
1 וניל
1 אפיה
250 גרם שקדים קלויים שבורים
חופן שקדים לקישוט
חצי כוס סוכר
אבקת סוכר לגלגול העוגיה
אופן ההכנה –
מתחילים עם המרגרינה הסוכר והשמן בתוך קערת המיקסר.
לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
לאחר שהבצק מוכן עושים כדורים קטנים .
מגלגלים באבקת סוכר מקשטים בשקד באמצע
ואופים ב 170 מעלות עד 15 דקות לא יותר , בהצלחה!