קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי עוגות עוגות גבינה

עוגת גבינה באסקית

גאולה לוי

 

עוגת גבינה באסקית

והנה מתכון מעולה

המרכיבים

ק”ג גבינת שמנת 30%

2 מיכלי שמנת מתוקה 38%  500 מ”ל

כוס וחצי סוכר

4  כפות קמח

5 ביצים

אופן ההכנה –

לערבב את הגבינה עם השמנת המתוקה.

להוסיף סוכר, קמח ואת הביצים בהדרגה עד שמתקבלת תערובת אחידה.

לשמן נייר אפיה בחמאה ולמזוג את הבלילה של העוגה לתבנית.

להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ50 דקות בשלב הכי נמוך בתנור.

כשמוצאים את העוגה מהתנור האמצע ממש רוטט

זה אמור להיות ככה…

מצננים, ואחרי 12 שעות המתנה (ארוכות מאוד- זה מה שבעלי טען😂)

היא מוכנה – אוורירית נימוחה וטעימה בצורה יוצאת דופן

בתאבון!

גאולה לוי

4 תגובות על “עוגת גבינה באסקית”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *