בצק פילאס טורקי או בצק עלים חמאה
מאת – Einav Benzikry
המרכיבים –
גבינות:
1 קוטג’
קובייה של גבינת פטה/בולגרית
300 גרם גבינת טוב טעם
גבינה צהובה מגורדת 150 גרם
2 ביצים
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה –
בקערה לערבב את כל הגבינות ולאחר מכן להוסיף את הביצים והפלפל השחור.
בתחתית תבנית פיירקס מלבנית להניח מלבן בצק ,
ולאחר מכן לפזר את תערובת הגבינות.
מעל לשים עוד מלבן בצק ולהדביק קצת את הקצוות.
לסמן עם סכין חד ריבועים ולמרוח ביצה ולפזר שומשום.
להכניס לתנור חם על 180 עד שמשחים.
בתאבון!