אין כמו לביבות קישואים
מאת -אדווה שירה עובדיה
מומלץ להכפיל את הכמות
נזללות בשניות
המרכיבים –
קישוא גדול
תפו” א
מעט שמיר או פטרוזליה (מה שאוהבים)
ביצה
כ 2-3 כפות קמח כוסמין לבן או מלא
1/2 כפית א.אפיה
מלח ופלפל שחור לפי טעם
אופן ההכנה –
לגרד בפומפיה / או בקוצץ קישואים ותפוא׳
לסחוט נוזלים, חשוב!
להוסיף את שאר המצרכים
עם כף להניח כמות ללביבה בשמן חם לא עמוק.
כשיציב סביב להפוך לצד השני.
בתאבון🥰
אפשר לאפות על ניר עם שמן
תגובה אחת על “אין טעים מזה – לביבות קישואים”
אפשר ורצוי להוסיף אבקת מרק שורשים/ירקות