קטגוריות
Uncategorized

אין טעים מזה – לביבות קישואים

אדווה שירה עובדיה

אין כמו לביבות קישואים

מאת -אדווה שירה עובדיה

מומלץ להכפיל את הכמות

נזללות בשניות

המרכיבים

קישוא גדול
תפו” א
מעט שמיר או פטרוזליה (מה שאוהבים)
ביצה
כ 2-3 כפות קמח כוסמין לבן או מלא
1/2 כפית א.אפיה
מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה

לגרד בפומפיה / או בקוצץ קישואים ותפוא׳
לסחוט נוזלים, חשוב!
להוסיף את שאר המצרכים
עם כף להניח כמות ללביבה בשמן חם לא עמוק.
כשיציב סביב להפוך לצד השני.
בתאבון🥰

אפשר לאפות על ניר עם שמן

תגובה אחת על “אין טעים מזה – לביבות קישואים”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *