קטגוריות
טבעוני עוגות פרווה עוגות שמרים

סינבון שבלולי קינמון – פרווה טבעוני

מושקא לוי
**סינבון רול/מושקא לוי
גם פרווה גם טבעוני
ללא מוצרי חלב
היום יש תחליפים מצוינים לכל מוצרי החלב
המרכיבים-
לבצק:
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
2 ו 3/4 כוסות מים
רבע כוס שמן קוקוס.
1 קילו קמח.
4 כפות גדושות פודינג וניל.
1/2 כוס שמן קוקוס שוב.
1 כפית מלח.
למילוי:
חצי כוס שמן קוקוס
5 כפות קינמון
כוס סוכר.

לציפוי:
חצי כוס שמן קוקוס
כוס אבקת סוכר.
150 גרם גבינת סויה (יש בסופר כמו אלטרנטיב)

אופן ההכנה-
מכניסים לקערת המיקסר שמרים, משפר אפיה, סוכר ומים.
מכסים ומחכים כ10 דקות לתסיסה.

מתחילים בערבוב איטי ומוסיפים את החומרים לפי הסדר הבא: שמן קוקוס, קמח, פודינג, שמן קוקוס, ומתי.
מגבירים את מהירות המיקסר ומערבבים עד לקבלת בצק נעים (כ7 דקות)

מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כחצי שעה.

מערבבים את החומרים למילוי.

מחלקים את הבצק ל5 חלקים שווים של 290 גרם כל אחד.
כל פעם מרדדים לריבוע/מלבן , מורחים את המילוי ומגלגלים לרולדה.
חותכים את הרולדות – כל 4 ס”מ בערך. או כפי הרוחב שרוצים.

מניחים את הסינבון אחד אחד על תבנית עם נייר אפייה.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל30 דקות.

מערבבים את החומר לציפוי, ומטפטפים מעל הסינבון כשהוא יוצא מהתנור חם!.

מקררים ומפרידים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *