קרפ של פסח – 2 דקות עבודה וטעם מושלם
מאת – Yonit Demri
המרכיבים –
3 ביצים
2 כוסות חלב
1 כוס קמח תפוחי אדמה
4 כפות שמן
4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים עם מטרפה, חוץ מקמח תפוחי האדמה. אחרי שהכל התערבב טוב טוב להוסיף את הקמח לאט לאט שלא יהיו גושים.
הבלילה יוצאת דלילה מאוד אז לא לדאוג.
לקחת שליש כוס למזוג למחבת ולסובב את המחבת שהכל יכוסה בבלילה, דקה מכל צד.
לקפל לחצי כשמוכן, למרוח שוקולד או כל ממרח שאוהבים ולגלגל.
בהצלחה !!