חלות לשבת
טעם שלא תשכחו בחיים.
שימו ❤ להוראות הכנה חשוב מאוד!
מאת צפנת קורדובה
המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
כף מלח
ביצה
רבע כוס שמן
ו 3 כוסות מים בכוס חד פעמי לשתיה קרה
אופן ההכנה-
לשים בכוס גדולה סוכר עם השמרים וכוס מים חמימים בצד ל 5 דקות.
להכניס לקערה את הקמח עם המלח ולערבב דקה.
להכניס בעדינות את הביצה ולערבב .
להכניס את השמן ולערבב .
ואז להוסיף את הכוס עם השמרים הסוכר ,וגם את שני כוסות המים החמימים בהדרגה
ללוש במיקסר לעוד 10 דקות לא פחות.
לתת מנוחה והתפחה של שעה .
ללוש שוב דקה ולתת מנוחה של 10 דקות .
לקלוע חלות כל אחת מה שרוצה.
כאן קליעות לחלות
לתת מנוחה של שעה .
שימו לב שההתפחה האחרונה מאוד חשובה.
לרסס בשפריצר או להבריש בעדינות מים על החלות ולפזר שומשום.
ןלהכניס לתנור שחומם מראש ל180 על אפיה לא טורבו.
עשרים,שלושים דקות או יותר – כל אחת והתנור שלה.
בהצלחה לכולם ושבת שלום