ה-עוגה של פסח שתקצור ים של מחמאות טעימה בטרוף!! אפשר גם לא לפסח כמובן ולשים 4 כפות פירורי לחם רגיל, עוגה טעימה מאוד בהבטחה!
מאת – יוליה רזנבי
המרכיבים –
לטורט:
200 גר חמאה
200 גר שוקולד מריר
5 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
4 כפות פירורי לחם/קמח מצה
אבקת אפייה
אגוזים קצוצים (מוסיף המון!)
תבנית 26
אופן הכנה –
ממיסים בבן מארי חמאה ושוקולד, ומצננים.
במיקסר, מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה.
מנמיכים את המיקסר ומוסיפים לאט לאט את החלמונים ,
מקפלים בזהירות את הקצף אל השוקולד, ומוסיפים את שאר המצרכים.
יוצקים לתבנית משומנת על 170 מעלות עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים בערך חצי שעה לא לייבש.
לקצפת-
מקציפים שמנת מתוקה+ פודינג וניל, וכוס חלב.
מורחים על העוגה.
מעל הקצפת גנאש שוקולד-
שמנת מתוקה + 250 גר שוקולד מריר ( לא חייב לשים מעל גנאש שוקולד למי שלא אוהב מתוק מדי, אפשר רק לגרד שוקולד מעל הקצפת יוצא מושלם)
תגובה אחת על “העוגה של פסח שתקצור ים של מחמאות טעימה בטרוף”
המתכונים שלך ממש מגרים וטובים
תודה 🙏🙏