![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/03/54522782_10218682138507480_7304031523995385856_n-300x272.jpg)
ה-עוגה של פסח שתקצור ים של מחמאות טעימה בטרוף!! אפשר גם לא לפסח כמובן ולשים 4 כפות פירורי לחם רגיל, עוגה טעימה מאוד בהבטחה!
מאת – יוליה רזנבי
המרכיבים –
לטורט:
200 גר חמאה
200 גר שוקולד מריר
5 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
4 כפות פירורי לחם/קמח מצה
אבקת אפייה
אגוזים קצוצים (מוסיף המון!)
תבנית 26
אופן הכנה –
ממיסים בבן מארי חמאה ושוקולד, ומצננים.
במיקסר, מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה.
מנמיכים את המיקסר ומוסיפים לאט לאט את החלמונים ,
מקפלים בזהירות את הקצף אל השוקולד, ומוסיפים את שאר המצרכים.
יוצקים לתבנית משומנת על 170 מעלות עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים בערך חצי שעה לא לייבש.
לקצפת-
מקציפים שמנת מתוקה+ פודינג וניל, וכוס חלב.
מורחים על העוגה.
מעל הקצפת גנאש שוקולד-
שמנת מתוקה + 250 גר שוקולד מריר ( לא חייב לשים מעל גנאש שוקולד למי שלא אוהב מתוק מדי, אפשר רק לגרד שוקולד מעל הקצפת יוצא מושלם)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2023/03/54522782_10218682138507480_7304031523995385856_n-300x272.jpg)
תגובה אחת על “העוגה של פסח שתקצור ים של מחמאות טעימה בטרוף”
המתכונים שלך ממש מגרים וטובים
תודה 🙏🙏