עוגת בשכבות מדהימה
הכינה – אורלי תמם עפ”י מתכון של יונית צוקרמן
המרכיבים-
6 ביצים
כוס ורבע
2 כוסות קמח שקדים
אינסטנט פודינג שוקולד
2 כפות קקאו.
שכבת קוקוס –
שמנת מתוקה / שמנת צמחית
3 כפות אבקת סוכר
25 גר חמאה /רבע כוס שמן
200 גרם קוקוס
לקרם-
שמנת מתוקה / שמנת צמחית
כוס חלב /כוס חלב קוקוס /מים
אינסטנט פודינג שוקולד
כף קקאו
לגנאש –
שמנת מתוקה/שמנת צמחית
100 גר’ שוקולד מריר
כף אבקת סוכר.
וקישוט
שוקולד מריר וקוקוס
אופן ההכנה –
שכבת בסיס-
6 ביצים להקציף עם הסוכר במשך 5-6 דק
עד שנוצר לנו קצף תפוח .
להוסיף הפודינג שוקולד והקקאו ולהקציף עוד דקה. להוסיף את השקדים הטחונים ולקפל בעדינות להעביר לתבנית 24
נכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ל170 מעלות. לחצי שעה אפיה .
לקרר טוב.
שכבת הקוקוס –
לחמם את השמנת החמאה ואבקת הסוכר במיקרו למשך דקה וחצי
להוציא לערבב להכניס את הקוקוס, לערבב את הקוקוס ולמרוח על העוגה.
שכבת הקרם –
נכניס לקערה את כל המצרכים ונקציף עד שנקבל קרם נשפוך מעל הקוקוס. וניישר.
הציפוי גנאש-
נכניס למיקרו למשך 2 דק נערבב טוב טוב עד שאין גושים והכל יפה ומבריק נשפוך על העוגה
נכניס להקפאה של 5 שעות.