בלינצ’ס כשר לפסח מקמח תפו”א
(יצאו לי 17 קרפים/בלינצ’סים)
מאת – Sari Noy
המרכיבים –
1 כוס קמח תפו”א
1 כוס חלב או 1 כוס מים לפרווה
3 ביצים
1/2 כף סוכר (מי שרוצה מילוי מלוח לא להוסיף סוכר).
אופן ההכנה –
בבלנדר/מיקסר יד לבחוש את כל המצרכים לבלילה חלקה.
לשמן מעט מחבת טפלון קטנה וליצוק עד כיסוי,
ברגע שהחלק העליון מתייבש מעט להפוך לצד השני עד להזהבה קלה.
למרוח מייפל/ממרח נוטלה/דבש ומה שאוהבים, לקפל וליהנות.
הערה: לערבב מדי פעם את הבלילה כי הקמח תפו”א שוקע למטה.