עוגת גבינה בציפוי גנאש שוקולד
מאת – דינה חיים
המרכיבים –
6 ביצים
1 שמנת מתוקה
קילו גבינה לבנה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
כוס סוכר
6 כפות קורנפלור
לגנאש –
חצי כוס שמנת מתוקה
150 גר שוקולד מריר או חלב
אופן ההכנה –
בקערה נשים את הגבינות ואת השמנת ונערבב .
נוסיף את הקורנפלור ואינסטנט פודינג וניל.
להפריד את הביצים, ואת החלמונים נוסיף לתערובת.
במיקסר נשים את החלבונים ואת הסוכר,
להקציף ולהוסיף לתערובת שבקערה.
נערבב עם לקקן בקיפולים.
ניקח תבנית עגולה לעוגה, נשמן אותה ונשים את התערובת בתוך התבנית.
נחמם תנור ל160 לאפיה של כשעה.
כשהעוגה מוכנה, לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור לפחות לעוד כשעה שלא “תיפול”.
כאופציה, ניתן לצפות בגנאש שוקולד אך לא חובה .
נחמם את השמנת המתוקה,
נוסיף את השוקולד המריר ונערבב.
נצנן את הגנאש ולשים על העוגה כאשר היא עברה קירור של לפחות 10 שעות.
2 תגובות על “עוגת גבינה מעלפת בציפוי גנאש”
היי.
מה קוטר התבנית?
תודה⚘
22