מתכון ללחם כוסמין קל טעים וגם בריא
מאת – תמר שמלי
המרכיבים –
קמח כוסמין חצי ק”ג.
כף שמרים יבשים.
כף סוכר
כפית גדושה מלח
רבע כוס שמן
כ 2 כוסות מים
כוס קוואקר מלא גס
תוספות שלי – לא חובה לשים
כוס אגוזים קצוצים
כוס חמוציות ללא סוכר
אופן ההכנה –
לקערת המיקסר להכניס את המרכיבים מלבד החמוציות ,ואגוזים.
ללוש כ – 10 דקות. להוסיף בסוף את החמוציות ואגוזים להתפיח.
לאחר שעה, להוריד נפח.
לחלק בהתאם לתבניות שרוצים .
להניח בתבנית להרטיב עם מברשת ומים מלמעלה. לפזר בנדיבות גרעיני דלעת,חמניה ושומשום.
להתפיח כ 40 דקות.
לאפות בתנור חם 190 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים
תגובה אחת על “לחם כוסמין מלא”
לאיזה גודל תבנית המתכון מתאים?