עוגיות חמאה ואגוזים
והשיטה ממש קלה להכנה
מאת – אורית ברוהפקר
המתכון של מיקי שמו
המרכיבים–
400 גרם קמח
200 גר חמאה
כוס אבקת סוכר
אבקת אפייה
קורט מלח
רבע כפית קינמון
ביצה +חלמון
שליש כוס פיסטוק
שליש כוס אגוזי מלך
שליש כוס צימוקים
אופן הכנה –
בקערת המיקסר מכינים את הבצק מכל המרכיבים כשאת האגוזים והצימוקים מוסיפים בסוף.
מחלקים ל 3 ומגלגלים כל חלק לגליל.
עוטפים ומכניסים למקפיא לשעה.
חותכים לפרוסות בעובי חצי סמ
אפייה 170 מעלות כ20 דקות
2 תגובות על “עוגיות חמאה מושקעות שההכנה שלהם פטנט קל”
נשמע מתכון מצויין, האם אפשר להחליף את החמאה במשהו אחר. כדי שהעוגיות תהיינה פרווה?
מחמאה או כל תחליף אחר נטורינה וכו’