אין שלמות כזו !!! בולנוז ב – 20 דקות עבודה בלבד
בולונז הכי פשוט שיש והכי טעים
מאת – אגם סימון
המרכיבים –
חבילת ספגטי
תבלינים לספגטי:
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף וחצי של פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
חצי קילו בשר טחון
תבלינים לבשר:
חצי כפית של ראס אל חנות
כפית אורגנו
כפית פפריקה מתוקה
כפית מלח
כף וחצי רסק עגבניות
אופן ההכנה –
לשים בסיר עמוק שמן עם פפריקה מתוקה , פלפל שחור , מלח וכפית שום כתוש.
פותחת את התבלינים בשמן עם השום ואחר כך מוסיפים מים עד גובה הסיר.
כשרותח , מכניסים ספגטי או כל סוג פסטה שרוצים ומבשלים על אש נמוכה.
בזמן הזה מטגנים את הבשר הטחון עם התבלינים ומפוררים בזמן הטיגון עד שהבשר מוכן ויש בו טיפת נוזלים.
מוסיפים לפסטה מערבבים טוב ושהכל רותח שמים כף וחצי של רסק עגבניות ומערבבים שוב.
מכסים על אש נמוכה לעשרים דקות ומוכן!!
ואין טעים כזה וילדים קטנים עפים על זה ברמות!!