תקשיבו !!
אתן תברכו אותי…
כי אין בצק כזה טעים
הבצק ל 4 רולדות אמא’לההההה
מתכון מאת – מלי מאירוב
המרכיבים-
חצי קילו קמח
שקית אבקת אפייה
2 סוכר וניל
2 כפות סוכר
200 גר’ חמאה רכה/מחמאה
1/3 כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים/מים
מעט מלח בקורט
אופן ההכנה –
נעבד במיקסר וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק .
לאחר שהתקבל בצק נשים במקרר עטוף לשעה.
נחלק ל- 3 או ל- 4 חלקים.
מכל חלק נרדד מלבן גדול.
נמרח מה שאנחנו אוהבים
ממרח תמרים עם אגוזים טחונים וגם קינמון.
או ממרח שוקולד
או ריבה וקוקוס
נניח על ניר אפיה.
נחתוך למשולשים או רצועות.
אפייה 175 עד שזהוב 15-25 דקות.
כל אחת והתנור שלה
16 תגובות על “תקשיבו!! אתם תברכו אותי – אין בצק כזה טעים רולדות תמרים”
אין קמח במתכון
חצי קילו רשום במתכון
אני מוסיפה לבצק 2 כפות שקדים טחונים + 1/4 כפית מחלב טחון + 2 טיפות מי זוהר או מי ורדים.לערבב טוב עם כל המרכיבים לבצק . גן עדן עלי אדמות.
מושלמת. אני אוסיף. כל הכבוד, טעמים של פעם.
מה זה חלב טחון? מה זה מי זוהר?
המתכון ללא קמח?
הכנתי את הבצק ללא סוכר,
יצא מעולה
הבצק לרולדת תמרים פריך וטעים.
סליחה לא ראיתי את תחילת הפוסט חכמות הקמח
כתובה לעיל!
אני עושה את הבצק הזה
כבר שנים
בעת האחרונה מוסיפה
קמח שקדים (שקדים טחונים)
בבצק
לא מעבר – המילוי כיד הדימיון
טעים ופריך ברמות
בהתלהבות שלך שכחת כמה קמח?
חצי קילו רשום
אני מוסיפה לבצק 2 כפות שקדים טחונים + 1/4 כפית מחלב טחון + 2 טיפות מי זוהר או מי ורדים.לערבב טוב עם כל המרכיבים לבצק . גן עדן עלי אדמות.
מה זה מחלב טחון?????
נישמע טוב אנסה
תודה⁸
סליחה לא ראיתי את הלמעלה
במקום חמאה אפשר שמן?