רולדת שערות קדאיף במילוי פיצוחים
מאת – ירדנה ג’נאח
המרכיבים –
חבילת שערות קדאיף
70 גרם חמאה
2 כפות אבקת סוכר
כ 2 כוסות תערובת פיצוחים
חצי כפית קינמון
כף סוכר
לסירופ:
להרתיח חצי כוס סוכר חצי כוס מים ופרוסת לימון.
אופן ההכנה –
על נייר אפייה לוקחים חופן שערות שלמות שמים ומשטחים .
ממיסים את החמאה ומרטיבים את כל השערות .
מפזרים עם מסננת את אבקת הסוכר על כל השערות.
לקצוץ גס את תערובת הפיצוחים ולערבב עם הקינמון וכף הסוכר.
לפזר בתחילת הדף ולגלגל הכי צמוד ומהודק שאפשר ולפרוס .
להכניס לתנור על 180 מעלות למספר דקות עד שזהוב.
לשפוך סירופ מעל כאשר חם.
בהצלחה!!!