קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה ראש השנה

איזה רכות ונימוחות – עוגת תפוחים ושקדים ללא גלוטן

מלי מלכה

עוגת תפוחים ללא קמח

מתכון לעוגת תפוחים פשוט טעימה

מאת – מלי מלכה

המרכיבים

200 גר קמח שקדים

חצי כוס קורנפלור

חצי כוס קוקוס

שקית אבקת אפייה

כוס סוכר

4 ביצים

200 גר חמאה או מחמאה

כפית קינמון

שקית סוכר וניל

2 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה
בקערה אחת גדולה להניח 200 גרם שקדים טחונים חצי כוס קורפלור,חצי כוס קוקוס, א. אפיה, כוס סוכר לערבב היטב.
בקערה שניה לטרוף ארבע ביצים עם  200 גרם חמאה ממוסת כפית קינמון ושקית וניל.

לערבב היטב.

להעביר את הנוזלים לקערת היבשים ולערבב

טוב עד לבלילה אחידה.

תפוחים בקוביות קטנות להוסיף לבלילה לערבב לאחידות.

תבנית קפיצית 24 לשמן. להעביר את הבלילה.

אפייה 45 דקות
על 180 מעלות.

בוזקים אבקת סוכר להגשה.

איזה עוגה טובה וטעימה

והיא ממש רכה הודות לכך שהיא ללא גלוטן .

***אפשר להמיר את  הקורנפלור בקמח לבן רגיל.

6 תגובות על “איזה רכות ונימוחות – עוגת תפוחים ושקדים ללא גלוטן”

נראה נהדר, האם במקום קורנפלור אפשר קמח תופח לפסח? קמח מצה? או קמח תפוחי אדמה? בברכה ותודה דינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *