עוגת טורט אגוזים ושוקולד רכה וטעימה מאוד!
מאת – יוליה רזנבי
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
כוס אגוזים טחונים
חצי כוס קמח תופח (לפסח תופח לפסח)
80 גר שוקולד מריר מגורד
כוס קוקוס
חצי כוס שמן
לסירופ
כוס מים חמים כף שטוחה נס קפה, כף סוכר
לקצפת:
שמנת מתוקה , פודינג וניל,
כוס חלב
אופן ההכנה-
להקציף לקצף יציב את החלבונים עם הסוכר
בהדרגתיות להוסיף את שאר המצרכים ..חלמונים..שמן..קמח..קוקוס אגוזים ושוקולד לערבב בתנועות עטיפה
לשפוך את הבלילה לתבנית 24 משומנת
אפייה בערך 30 דק על 180 מעלות.
להרטיב את העוגה בסירופ לאחר שמצטננת
להקציף את הקרם
למרוח את הקצפת ומעל לגרד
שוקולד מריר
2 תגובות על “עוגת אגוזים קוקוס ושוקולד”
לאחר האפיה – נרטיב עם חצי כוס מים רותחים לערבב עם כפית נס קפה וכפית סוכר.
השלב הזב לא ברור ,האם הכוונה לערבב כפית נס וסוכר במים רותחים ואת זה
נשפוך על העוגה
כן בדיוק