בבקה שמרים שוקולד
לא מחליפה מתכון מנצח
מלכה שליו
בבקה שמרים עננים פרווה, מתכון של מלי מאירוב לא מחליפה מתכון מנצח, טעים וקל 💕
המרכיבים –
3 כוסות קמח
כף שמרים
5 כפות סוכר
ביצה
רבע כוס שמן
3/4 כוס מים
תמצית וניל כף
מילוי-
6 כפות שוקולית
6 כפות קקאו
6 כפות סוכר
2 כפיות קינמון
7 כפות שמן
אופן ההכנה –
נשים כל המרכיבים של הבצק במיקסר ונלוש 8 דקות.
נכסה ונתפיח שעה.
נערבב כל מרכיבי המילוי לתערובת משחתית.
נחלק בצק ל 2
נפתח כל חלק ונמרח בממרח.
נגלגל כרוכית ונבריג את 2 הכרוכיות לבורג
נשים בתבנית
אפשר בבקה
נתפיח חצי שעה
נמרח ביצה
לתנור 180 מעלות בין 30 ל 40 דקות
נמרח סירופ סוכר
לאחר שהעוגה אפוייה