קטגוריות
בשר ראש השנה

מתכון לגולש ממש כמו בהונגריה

סתלקול בת שבע

מתכון לגולאש הונגרי

הקלאסי והטעים

המרכיבים-

קילו צלי כתף מס’ 5 חתוך לקוביות או בשר לגולש

2 בצלים קצוצים דק

10 שיני שום פרוסות דק

פלפל אדום או ירוק גדול חתוך לרצועות – אפשר לערבב

2 גזרים חתוכים לפרוסות

5 תפוחי אדמה קוביות גדולות

קופסה עגבניות חתוכות דק

כף גדושה רסק עגבניות

כף פפריקה מתוקה -הונגרית

חצי כפית פפריקה חריפה

מלח

פלפל שחור

מעט קימל

תבלין פטרוזיליה יבש כפית

אופן הכנה –

לטגן את קוביות הבשר היטב משני הצדדים להוציא לצד

באותו הסיר לחמם שוב שמן ולטגן בצל, שום להוסיף גזר פלפל ותבלינים, רסק ועגבניות מרוסקות.

להוסיף מים לכיסוי ולבשל שעה וחצי .

אחר כך להוסיף לסיר את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עוד שעה וחצי שעתיים עד שהבשר רך.

צילום – סתלקול בת שבע

המלצה שלי –

לבשל את קוביות הבשר עם מים ומלח בסיר לחץ לשעה

לפני התחלת תהליך הבישול

זה מקצר את תהליך הבישול. (לשמור את מי הבישול ולהשתמש בבישול  )

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *