פרגיות על הפלנצ’ה זה פשוט וטעים מהיר הכנה
התיבול תלוי בכם
אפשר בנוסח אסייאתי שזה מה שאני אוהבת להכין
או אפשר בתיבול מעורב ירושלמי כמו שווארמה
והסוד – להוסיף כף קורנפלור לתערובת התיבול.
המרכיבים-
קילו פרגיות מפורקות חתוכות לקוביות גדולות
2 בצלים פרוסים
תיבול אסייאתי- לערבב
כף קורנפלור
3כפות רוטב סויה
4 כפות רוטב טריאקי
כף סילאן /דבש
פלפל שחור גרוס
תיבול שווארמה –
לערבב –
כף קורנפלור
כף תבלין שווארמה או על האש
(אפשר גריל או תבלין על האש )
מלח פלפל שחור ,שמן זית
אופן ההכנה –
להכניס את הפרגיות לקערה ולתבל בכל בתבלינים.
לחמם פלנצ’ה או מחבת פסים או מחבת רחבה טפלון.
לשים 3 כפות שמן זית ולטגן את הבצל.
להוציא לצד .
לטגן את הפרגיות משני הצדדים צלייה טובה עד שהן עשויות.
להוסיף חזרה בצל ולערבב.
הגשה בתוך פיתה ,חומוס סלטים ,חמוצים צ’יפס.
או עם תוספת אחרת לבחירתכם אורז,פירה …
אפשר להכין גם על המנגל בשיפודים
3 תגובות על “פרגיות על הפלנצ’ה עם סוד שיוצא רך כמו חמאה”
לכמה אנשים זה מספיק?
4-6
מגניב