מתכון למג’דרה הכי טעימה עם המון בצל מקורמל
ארוחה מעולה וטעימה
אורז אפשר לבחור מסוג
בסמטי, יסמין
ואורז מלא אם רוצים בריא
זו מנה ל-5 סועדים לפחות
המרכיבים-
חצי כוס עדשים- ירוק או שחור
2 כוסות אורז
בצל גדול או 2
כפית וחצי כמון
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה –
נשטוף את האורז היטב.
נשרה כחצי שעה את העדשים ונסנן.
נבשל בנפרד את העדשים במים 20 דקות או עד שיהיו רכים – לא לבשל יותר מידי.
לסנן.
נבשל את האורז בסיר נטגן אורז נוסיף 4 כוסות מים רותחים ,חצי כפית כמון וכפית מלח , נכסה במכסה
נעביר לאש הכי נמוכה עד שהאורז מוכן .
נטגן לחוד את הבצל ונקרמל אותו על אש נמוכה כ- 20 דקות
לאחר שהבצל מוכן
נערבב לתוכו את התבלינים ונוסיף אורז ועדשים .
נערבב הכל יחד .
לא לערבב יותר מידי
נגיש עם בצל מקורמל מעל.