פריך עם תמרים
מאת – שרה יוסף
המרכיבים –
200 גרם מזולה/חמאה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
קורט מלח
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1 כף אבקת סוכר
2 כפות קורנפלור- זה הסוד לנימוחות
4 כוס קמח אוניברסלי-בכוס חד פעמי חם
למילוי
1 קופסת ממרח תמרים
1/2 כוס אגוזים
1/2 כפית קינמון
מעט גרידת אגטז מוסקט
אופן ההכנה–
לערבב הכל בקערה לקבלת בצק רך ונעים
לעטוף הניילון ולהכניס למקרר לשעה או יותר
לחלק ל5 כדורים ולרדד בין 2 ניירות אפיה למלבן רחב.
למרוח ממרח תמרים ולפזר מעל את האגוזים עם הקינמון
לגלגל לרולדה ולפרוס עד הסוף.
לאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום
כשמתקרר לפזר אבקת סוכר
בהצלחה ❤️