קטגוריות
Uncategorized טבעוני עוגיות ראש השנה

עוגיות פריכות תמרים ואגוזים עם סוד קטן לבצק נימוח

פריך עם תמרים

מאת – שרה יוסף

המרכיבים

200 גרם מזולה/חמאה

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מים

קורט מלח

1 סוכר וניל

1 אבקת אפיה

1 כף אבקת סוכר

2 כפות קורנפלור-  זה הסוד לנימוחות

4 כוס קמח אוניברסלי-בכוס חד פעמי חם

למילוי

1 קופסת ממרח תמרים

1/2 כוס אגוזים

1/2 כפית קינמון

מעט גרידת אגטז מוסקט

אופן ההכנה

לערבב הכל בקערה לקבלת בצק רך ונעים

לעטוף הניילון ולהכניס למקרר לשעה או יותר

לחלק ל5 כדורים ולרדד בין 2 ניירות אפיה למלבן רחב.

למרוח ממרח תמרים ולפזר מעל את האגוזים עם הקינמון

לגלגל לרולדה ולפרוס עד הסוף.

לאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום

כשמתקרר לפזר אבקת סוכר

בהצלחה ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *