זוהי עוגת התפוזים הכי טעימה שתכינו
היא רכה וטעימה ויש בה מרכיב שמשנה את ההבדל וגורם לעוגה להיות כזו טעימה
מאת – מאיה בוטראשווילי מתכון של רונית פרץ
המרכיבים –
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
כוס וחצי קמח תופח
שקית אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קוקוס
כוס מיץ תפוזים
גרידה של התפוז
אופן ההכנה–
נקציף ביצים עם סוכר .
נוסיף מיץ שמן ואחר כך את כל היבשים .
נערבב לאחידות
נעביר לתבנית 170 מעלות 50 דקות
נכין סירופ
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים להרתיח עד שנמס נוסיף כף דבש
נרטיב את העוגה לאחר אפייה.
בתאבון
6 תגובות על “עוגת תפוזים רכה וכה טעימה עם מרכיב סודי”
האם אפשר לוותר על הקוקוס, ומה לשים במקום
כן תוסיפים עוד כף גדושה קמח תופח
תודה על המתכון! נראה מעולה.
באיזה תבנית אופים אותה?
או מלבנית הבינונית או עגולה 26 עם חור
מה בדיוק המרכיב הסודי..כי יש לי מתכון בדיוק כזה..
גם א י מחפשת את המרכיב הסודי