הצנצנת הזו מתחסלת בארוחה אחת
כמה זה טעים
ותראו שזה קל להכנה ופשוט
מאת – Sima Arbid
המרכיבים-
כרוב
גזר
קישוא
קולורבי
סלרי עלים
שמיר
עלי דפנה
מלח גס
מעט חומץ
פלפלים בכל הצבעים
שומר
פלפל ירוק חריף
אפשר מכל ירק שיש לכם במקרר
אופן ההכנה –
פורסת את הירקות
מערבבת ושמה הכל בתוך צנצנת שעברה עיקור עם מים רותחים
כל כל כוס מים כפית מלח גס מערבבת.
מוסיפה מעט חומץ (לא חובה) למעלה וכמה עלי דפנה .
להשאיר על השיש 3-4 ימים.
אפשר להוסיף תבלין חמוצים ,שמיר , פלפל אנגלי ולימון פרוס.
2 תגובות על “מתכון לחמוצים של בית בקלי קלות – צנצנת שמתחסלת בארוחה אחת”
מה זה תבלין חמוצים ???
יש לקנות בחנויות של תבלינים