דפי פילו ממולאים בפיצוחים
מאת – דיקלה מורציאנו
המרכיבים –
כוס מכל אגוז-
אגוזי מלך
פקאן
לוז
3/4 כוס שקדים
עלי פילו
חמאה
או שמן
פיסטוק טחון חופן לקישוט
אופן ההכנה –
לטחון אגוזים במעבד לפירורים. מערבבים עם סוכר קינמון.
כל עלה פילו לחתוך ל 2
להבריש שמן או חמאה.
לשים בקצה מהמילוי ולגלגל לסיגר.
180 מעלות בתנור עד שזהוב.
להבריש סירופ דבש
לבשל להסמכה –
כוס סוכר
כוס מים
מעט מי ורדים
2 כפות דבש
ובסוף לפזר את הפיסטוק ה טחון